Profil tvrtke

Ultra link je veza na liniji nacionalno – globalno s ciljem da partnerima u poslu olakša proces prilagodbe i pomogne u međusobnom razumijevanju na putu k zajedničkom cilju – poslovnoj efikasnosti.

Ultra link djeluje globalno, u poslovnom se svijetu osjeća ravnopravnim igračem kojem su otvorene jednake mogučnosti bez obzira na geografsku poziciju, nacionalno porijeklo ili lokalne specifičnosti. Istu filozofiju želi promicati i kod svojih klijenata.

Lojalnost klijenata Ultra link postiže poštenim i otvorenim pristupom, te postojanom kvalitetom i kompetencijom u svome poslu. Svaki klijent s kojim se Ultra link jednom odabere baviti ostaje jednako važan bez obzira na trenutačni volumen posla koji se njim ostvaruje.

Ultra link ne preže od prenošenja znanja. Upravo suprotno, što je znanje naših klijenata o području upravljanja lancem dobave veće, to je jači međusobni partnerski odnos koji ostvarujemo.

Ultra link želi biti društveno odgovorna kompanija i poželjan poslodavac. Želi promovirati multikulturalno, demistificirati različitosti, promicati slobodu kreativnog djelovanja i odgovornog poslovanja. Želimo da se svi koji dolaze u kontakt s nama – zaposlenici, klijenti i poslovni partneri – dobro osjećaju i asociraju nas sa smješkom.